Polku vydávající se za Maddie prozradila DNA: První slova rodičů zmizelé dívky

[chooze:gallery;value:19658]

​Wandeltová o sobě tvrdila, že je Maddie McCannová, která v roce 2007 beze stopy zmizela z portugalského letoviska Praia da Luz. Testy DNA však ukázaly, že si vymýšlela.

"Pochází stoprocentně z Polska. Má také nějaké litevské a ruské kořeny, ale podle výsledků je Polka," informovala soukromá detektivka Fia Johanssonová.

K rozruchu, jenž 21letá Polka rozpoutala, se poprvé vyjádřili i Kate a Gerry McCannovi, rodiče pohřešované dívky. Na facebooku odpověděli ženě, která se ptala na vývoj vyšetřování. "Lyndo (sic!), momentálně nemáme nic, co bychom mohli sdílet. Jakmile, a pokud něco takového bude, sdělí to Metropolitní policie," uvedli.

[chooze:article;value:498134]

Julia se šokující teorií vyrukovala letos v únoru, připomíná Daily Mail. Žádné důkazy ale nepředložila. Jejím jediným argumentem bylo, že si nepamatuje většinu dětství.

"Moje nejstarší vzpomínka je velmi silná a týká se dovolené na horkém místě, kde jsou pláže a bílé nebo velmi světlé budovy. V této vzpomínce ale nevidím svou rodinu," popsala.

Její matka okamžitě popřela, že by Wandeltová byla ztracenou Maddie. Podle ní v minulosti opakovaně potřebovala psychiatrickou péči. "Vždy chtěla být populární. To, co se děje, je šílené, ale má milion sledujících," podotkla.

Záhadné zmizení Maddie. Policie má podezřelého (10/2021):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.