Polská policie rozplétá hrůzný případ. Ve sklepě našla těla miminek

Polská policie našla ve sklepě jednoho z rodinných domů zakopaná těla tří novorozenců. Hrůzný nález učinila v obci Czerniki v Pomořanském vojvodství na severu Polska. Těla byla podle dostupných informací v různém stadiu rozkladu.

Rodiči mrtvých novorozenců mají být podle deníku Polsat News čtyřiapadesátiletý Piotr G. a jeho 20letá dcera Paulína. Právě Piotr měl před 15 lety ovdovět a sám se starat o 12 dětí. Paulína byla jeho nejstarší dcerou.

Žili spolu údajně jako pár. "Oholil jí hlavu, aby se na ni ostatní kluci nedívali," řekli polskému deníku Fakt obyvatelé obce, kde k tragédii došlo. Z domu, kde rodina žila, se prý občas ozývaly výkřiky. "Nebylo vidět, že je těhotná, možná si břicho obvázala," řekl další ze sousedů.

[chooze:article;value:505040]

​Na to, co se odehrává za zdmi domu, upozornili až Paulíniny kolegové, se kterými pracovala v nedalekém obchodě. Všimli si totiž, že se v poslední době chovala jinak. "Před třemi týdny odjela na dovolenou, ale když se vrátila, byla k nepoznání. Byla neustále unavená, hodně sedávala," popsala jedna z kolegyň.

"Kamarádky viděly, že si zakrývá bradavky nějakými ubrousky, protože jí vytékalo mléko. Ptali jsme se jí na dítě, ale ona to popřela," pokračovala kolegyně. Pak prý ale zahlédla zprávy, které si Paulína posílala se svým otcem. Toho měla mít v mobilu uloženého jako Piotra. "Co dělá?" stálo prý v jedné zprávě. "Pořád řve," zněla odpověď.

Do Piotrova domu vtrhli policisté v pátek 15. září. Nejprve našli ve sklepě zakopaná těla dvou novorozenců a s pomocí psa a 3D skeneru odhalili i další zakopané tělíčko. Piotra i Paulínu vzali do vazby. Matce dětí hrozí doživotní pobyt za mřížemi.

Přežila u nohou mrtvé mámy. Novorozeně vytažené z trosek má výstižné jméno (02/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.