Polský supermarket, který Češi milují, má potíže. Zákazníci ztrácejí trpělivost

Lidem aktuálně nejvíce komplikuje život aplikace Moje Biedronka, která po aktualizaci funguje mnohem hůř a občas nefunguje vůbec. Tuto aplikaci má i řada Čechů, kteří v řetězci rádi nakupují. Píše o tom polský web Onet.pl.

U nejnovější verze softwaru trvá dlouho, než se zapne, zasekne se nebo vyžaduje pokaždé ověření zadáním telefonního čísla a kódu. To pak výrazně prodlužuje dobu používání aplikace. Řetězec problémy přiznává. "Aktuálně máme dočasný technický problém, na jehož řešení intenzivně pracujeme. O vyřešení situace budeme informovat," napsal zákazníkům diskont.  

Podle jeho slov se podobný problém objevil už před několika lety a polský úřad pro hospodářskou soutěž a ochranu spotřebitele a zaměstnanci to i tehdy připisovali technických potížím.

[chooze:article;value:535938]

Hodnocení aplikace Biedronka v Obchodě Play kleslo na hodnotu 1,4 z celkových pěti hvězdiček. Zákazníci ji přitom využívají díky výhodným akcím. Když u pokladny při placení aplikace selže a zákazník u sebe nemá kartičku, má jen dvě možnosti. Buď trpělivě čekat, než se systém rozjede a strávit v obchodě dlouhý čas, nebo zaplatit vyšší cenu.

​Tím ale problémy nekončí. "Lidé si už dlouho stěžují na palety umístěné všude v prodejně, které jim brání v pohybu. Dostat se přes ně s nákupním košíkem bývá údajně často nemožné. Upozorňují i na to, že výrobky, které by se měly uchovávat v chladu, zůstávají na paletách uprostřed obchodu dlouhé hodiny," uvádí dále polský portál. 

Jeden z největších polských maloobchodních řetězců, který patří do portugalské skupiny Jerónimo Martins, by měl co nevidět vstoupit i na slovenský trh. První prodejny tam hodlá otevřít koncem letošního roku, informoval loni polský zpravodajský web Interia Biznes. 

Zlaté časy českých e-schopů skončily. Drtí je inflace i zahraniční konkurence (16/1/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.