Pomozte najít tyto andílky. Zoufalé rodiny je chtějí mít na Vánoce doma

[chooze:gallery;value:34160]

U některých pohřešovaných policisté tuší, kde by mohli být. U jiných ani trochu. Pokud dokážete kriminalistům pomoct, měli byste kontaktovat linku 158.

Bára a Kristina Burdovy

Po sestrách Báře (14) a Kristince (10) pátrají policisté už od roku 2019. Matka s nimi měla odjet do zahraničí dva roky po rozvodu, od té doby už dívky jejich otec neviděl.

Valerie Kvasničková

Valerii Kvasničkovou (12) policie hledá už od roku 2018. Má hubenou postavu, černé vlasy a hnědé oči.

[chooze:article;value:531613]

Její babičku poslal pražský soud do vězení za týrání. Podle rozsudku ji i její sourozence často drsně mlátila. Kriminalisté tak předpokládají, že malou holčičku utýrala k smrti. Její tělo ale nikdy nenašli.

Tess Gospodinova

Už od 6. října policisté pátrají také po teprve čtyřleté Tess Gospodinove. Holčička z Blanska náhle zmizela a nikdo neví, kde je. Vysoká je asi metr, je hubená, má hnědé oči a vlnité hnědé vlasy.

Abu-Daqa Mariam a Abu Daqa Yousef

Teprve osmiletou holčičku z Lounska hledá policie od minulého roku. Je střední postavy, má hnědočerné vlnité vlasy a hnědé oči. Kromě ní je pohřešovaný i její desetiletý bráška. Ten je obézní, má hnědočerné vlnité vlasy a hnědé oči. 

Jindřiška Andělová

Rodina se před Vánocemi obává o 15letou Jindřišku Andělovou. "Může být ve společnosti asi 30letého muže v Novém Městě nad Metují či v okolí," varuje policie. Jindřišce je 15 let a je 172 centimetrů vysoká. Má delší hnědé vlasy s melírem.

[chooze:article;value:533115]

Ben Hamouda Nour Mariem

Hubená postava, hnědočerné vlasy, hnědé oči a jizva na čele. Tak vypadá nyní už 15letá holčička Ben Hamouda Nour Mariem. Před šesti lety zmizela na Plzeňsku a od té doby ji nikdo neviděl.

Roland Csicsvák

Policie pátrá i po teprve pětiletém Rolandovi. Chlapec ze Zlínska zmizel v listopadu. Podle policie má blond rovné vlasy, hnědé oči a je hubený.

Mark Popovici

"Pátráme po malém chlapci a jeho otci. Dítě, které je svěřeno do péče matky, si měl bez jejího souhlasu otec vyzvednout a odjet s ním neznámo kam," oznámila policie v červenci. Od té chvíle se pětiletého Marečka ani jeho otce nepodařilo najít.

[chooze:article;value:528119]

Rumunský chlapeček je hubený, má hnědé rovné vlasy a zelené oči. On i jeho otec Adrian jsou Rumunové.

Nikolas Zedníček

Malý Nikolas zmizel už v září roku 2015, když mu bylo teprve šest let. nyní už 14letý kluk je stále v celostátním pátrání. Policie ale tuší, že v Česku už není.  "Chlapec se v roce 2015 nevrátil z dovolené zpět do Klokánku. Následně byl svěřen do péče své babičky, ale je předpoklad, že pobývá v zahraničí se svojí matkou," upozornila.

Opilá řidička kličkovala po silnici s dítětem v sedačce. Hrozí jí rok vězení (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.