Ponížení prince Williama. Musel předstírat, že se dobře baví

[chooze:gallery;value:34816]

​Britskou královskou rodinu stíhá v poslední době jedna špatná zpráva za druhou. Nejprve musela princezna Kate podstoupit operaci břicha, následovala operace prostaty krále Karla a další bolavou ránu zasadila králova rakovina.

Není proto divu, že princi Williamovi není v posledních dnech zrovna do smíchu. To si ale podle deníku Mirror zřejmě neuvědomil herec a komik Nick Mohammed, který na 77. ročníku cen BAFTA utrousil několik nevhodných vtipů na účet britské královské rodiny.

[chooze:article;value:541240]

​Komik na pódiu zavtipkoval například o postupu evakuace, který by nastal v případě mimořádné události. Tvrdil, že existuje přísný postup ohledně toho, kdo bude kdy evakuován. "Počínaje mnou," začal svůj vtip.

Následně vyjmenoval, kdo by se evakuoval po něm. Pořadí prý sestavil podle důležitosti. "Pak to budou trofeje BAFTA, následované výherci, nominovanými, novináři, všemi ostatními, influencery," řekl. "Jo! A královští! Promiňte, promiňte," dodal.

[chooze:article;value:541167]

​Ztrapněný princ William se podle komentátorů vtipu "neohrabaně chichotal" v naději, že si diváci nevšimnou jeho nejistoty. Tu možná podpořilo i to, že se slavnostního večera účastnil sám. Jak připomíná CNN, předchozí roky ho totiž pokaždé doprovázela princezna Kate.

Ta ale před několika týdny podstoupila operaci břicha. Podle Kensingtonského paláce by se ke svým povinnostem mohla vrátit v dubnu. Do té doby jí lékaři doporučili dodržovat klidový režim.

Během léčby krále Karla III. bude povinnosti zastávat jeho nástupce William:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.