Populární herec se znovu porval s rakovinou. Skončil kvůli ní na ARO

Plány populárního slovenského herce Marcela Nemce na víkend znovu ztroskotaly. Místo divadelních představení, v nichž se chystal v pátek a v sobotu hrát, skončil v nemocnici. Důvod byl stejný jako už tolikrát předtím: rakovina.

Nemec se v nemocnici podrobil operaci, která mu měla pomoci od nádorů na slepém střevě. Kvůli nádorům totiž nemohl jeho trávicí systém správně fungovat. Operace byla zpočátku úspěšná a jak lékaři, tak sám Nemec se těšili, že už bude moci brzo domů, uvedl portál topky.sk.

[chooze:article;value:524061]

​Jenže ve čtvrtek, pouhý den před vystoupením v divadle La Komika, se situace opět zhoršila. Nemec potřeboval náhlý zákrok, který jeho pobyt na lůžku prodloužil. "První noc na ARO byla úžasná. Mám už jen pooperační bolesti," radoval se Nemec, který i náhlou operaci zvládl bez problémů.

Divadlo La Komika už změnu programu oznámilo. "Zatímco se náš Macko zotavuje v nemocnici po neplánované, ale úspěšné operaci, musíme bohužel změnit představení. Věříme, že to chápete, a děkujeme vám všem za obrovskou podporu pro Marcelka, který se i díky ní zotavuje," napsalo divadlo na facebooku.

Nemec s rakovinou bojuje už několik let. Už párkrát se zdálo, že zákeřnou nemoc porazil, vždy se ale nádory, kterým herec přezdívá "vetřelci", znovu vrátily. Navzdory tomu se ale nevzdává a o své nemoci často s humorem informuje.

Mladý hasič umíral na rakovinu. Jeho příběh přiměl kolegy darovat krev (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.