Porotce Radek Kašpárek má před sebou velkou výzvu. Chce radikálně zhubnout

Už jednou se stalo, že musel kuchař a porotce Radek Kašpárek kvůli zdravotním problémům přerušit natáčení pořadu MasterChef Česko. Tenkrát měl problémy se zády, které ho nakonec dovedly až na operační sál. Loni na konci léta pro změnu náhle skončil v nemocnici kvůli potížím se srdcem.

Radka Kašpárka kvůli nemocnému srdci mají lékaři pod bedlivým dozorem. Oblíbený porotce se teď ale rozhodl svému zdraví jít naproti. Pomoct by mu mělo i hubnutí. "Dávám si teď dohromady zdraví. Začal jsem pod dohledem kondičního trenéra cvičit a dal jsem si předsevzetí. A myslím si, že to je reálné, že chci za čtvrt roku shodit 20 kilo," svěřil se Radek TV Nova.

[chooze:article;value:518089]

​A vypadá to, že spolupráce s trenérem už nese ovoce. "Už mám dole tři kila," pochlubil se kuchař s úsměvem. Tak snad mu zápal pro sport a zdravou stravu vydrží. Ve stresu se totiž předsevzetí dodržují hůř. A právě stresu má oblíbený porotce momentálně celkem dost.

Jedním z důvodů, proč si michelinský kuchař dal letos pauzu od natáčení pořadu Souboj na talíři, je totiž práce na novém podniku. Ten by se měl pro veřejnost otevřít snad už brzy. "Pevně doufám, že to bude říjen, my jsme mysleli, že už to bude v srpnu nebo září. Ale ta budova, kde nová restaurace bude, je nádherná, ale ta rekonstrukce je náročná. I když se snaží všichni z plných sil, tak ne všechno jde podle plánu," prozradil kuchař, co mu momentálně bere nejvíce energie.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.