Moderní bydlení

Poslední chvíle Liama Paynea: V těle mu našli drogy, policie hledá záhadné ženy

[chooze:gallery;value:37750]

​První toxikologická zpráva z pitvy zpěváka Liama Paynea unikla v pondělí argentinským úřadům. Podle agentury AP měl bývalý člen legendární kapely One Direction, který zahynul po pádu ze třetího patra hotelu v Buenos Aires, v těle množství drog.

Toxikologové odhalili především kokain, nejednalo se však o jedinou drogu, kterou měl krátce před smrtí požít. Našly se také stopy metamfetaminu, ketaminu, extáze, benzodiazepinů, píše portál ABC.

[chooze:article;value:579115]

​Kromě vlivu drog měl být také zpěvák opilý, o čemž svědčí i nálezy z pokoje, kde se ubytoval. V pokoji vyšetřovatelé nalezli lahve od alkoholu, zbytky drog a také improvizovanou hliníkovou trubičku určenou k užívání drog.

Toxikologická zpráva je zatím pouze předběžná. Neuvádí tak například, jak velké množství drog měl Payne před smrtí požít. Kriminalisté, kteří smrt vyšetřují, zatím pracují s verzí, že zpěvák vypadl z okna sám. Zpráva z pitvy hovoří o tom, že zranění odpovídají nešťastné náhodě, a vyšetřovatelé tak prozatím vyloučili cizí zavinění.

Policie se také snaží zjistit, kde Payne drogy vzal. Kvůli tomu vyslechla několik zaměstnanců hotelu i dvě ženy, které měly zpěváka krátce před smrtí navštívit v pokoji. Podle svědků se měl zpěvák před smrtí chovat agresivně a hotelový manažer kvůli němu volal policii.

Liam Payne zemřel ve věku 31 let. Vypadl z balkónu hotelového pokoje:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.