Poslední kapka pro Karla III. Zveřejnili pravý důvod, proč Harryho vystěhoval

Harrymu a Meghan se pomlouvání královské rodiny pořádně vymstilo. Karel III. se jim totiž rozhodl sebrat jejich sídlo Frogmore Cottage, které pár využíval při návštěvách Británie. Rezidenci Harry dostal od své babičky Alžběty II., což byla obrovská pocta, protože sídlo bylo velice blízko jejímu milovanému Windsoru. Kdyby se teď dvojice rozhodla vrátit do Anglie, nemá kam. 

Rozhodnutí krále všechny zaskočilo, dlouho se totiž syna zastával, a to i ve chvílích, kdy na rodinu házel špínu. Zprávu o vystěhování Harry obdržel pouhý den po vydání pamětí s názvem Spare (Náhradník). Udělal v knize zásadní chybu  zaútočil na Karlovu choť Camillu. "Pro krále to byla poslední kapka. Harry si byl moc dobře vědom, že útok na Camillu je pro jeho otce ta pomyslná červená čára. A stejně ji s pohrdáním překročil," řekl podle portálu Mirror člověk z panovníkova okolí.

[chooze:article;value:492658]

"Král bezpochyby cítil, že tohle bylo moc. Byl to největší akt neúcty," vysvětlil dobře zasvěcený zdroj. Princ Harry s manželkou Meghan musí zařídit vystěhování věcí z rezidence. Karel dal synovi dostatek času, měl by vše stihnout do jeho slavnostní korunovace. Ta se uskuteční na začátku května. 

Už je také jasné, kdo bude novým majitelem sídla. Podle britského listu The Sun ho král Karel III. přislíbil svému mladšímu bratru Andrewovi. Ten však nechce opustit svůj 30pokojový byt na hradě Windsor.

Definitivní konec Harryho a Meghan v Británii. Král je vystěhoval a sídlo nabídl bratrovi:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.