Poslední loučení s hereckou legendou: Zdrcenou vdovu museli podpírat

[chooze:gallery;value:31934]

​Pozornost v sále bratislavského divadla se upínala především na vdovu Kamilu Heribanovou. V očích měla obrovský smutek. Na poslední rozloučení s hercem a hudebníkem Danielem Heribanem, kterého zbožňovalo celé Slovensko, dorazily zástupy kolegů, přátel i příbuzných.

Na obřadu zaznělo několik skladeb, které zesnulá legenda složila, píše web TV Markíza. Promluvila řada známých tváří, včetně herečky Jany Oľhové. "Jsme zaskočení. Každý z tebe známe kousek, ale tvoje máma, otec, sestra, žena a děti tě znali nejlépe. Loučím se s tebou, příteli můj," pronesla.

[chooze:article;value:506790]

Téměř všichni kondolovali Heribanově manželce Kamile. Ta se dojala natolik, že se musela na několik okamžiků zapřít o kamaráda, aby se nezhroutila k zemi.

Heriban zemřel minulou středu ve Svätém Juru nedaleko Bratislavy. Jak ale zjistil Nový čas, vše mělo začít už v pondělí bolestí zad při natáčení v Praze. K lékaři ale šel až na Slovensku a tamní Úřad pro dohled nad zdravotní péčí má podezření, že doktoři mohli něco zanedbat. Okolnosti proto vyšetřuje.

Hereckou scénou otřásla smutná zpráva. Zemřel oblíbený herec Dano Heriban:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.