Poslední naděje zhasla. V řece našli tělo i druhého bratra

Dva mladí muži zmizeli pod hladinou řeky Hron v sobotu, když je a dalších pět lidí strhl silný proud během slunečného dne. Bratři se snažili zachránit ostatní a pomáhali jim ke břehu. Zachránili celkem pět lidí, ale sami o život přišli, informoval deník Topky.sk.

Podle jejich kamarádů se přitom i jednomu z bratrů podařilo z řeky vyváznout, jenže když viděl topícího bratra, skočil zpět za ním. "Skočil za ním do vody, aby ho vytáhl. Zůstali tam oba," popsala zoufalá matka mladíků. 22letý Marek už byl prý sám otcem "Marek má tříletého syna," svěřila se.

[chooze:article;value:560085]

​V úterý hasiči zveřejnili smutnou zprávu o nálezu těla jednoho z mladých mužů. Jen o zhruba hodinu později našli tělo i druhého bratra. "V Želiezovcích v městské části Svodov byla nalezena těla dvou osob mužského pohlaví bez známek života," uvedla mluvčí nitranské policie Viktória Borloková. 

Na Slovensku málem došlo ve čtvrtek k další tragédii. Záchranáři totiž vyjížděli k dalším šesti topícím se lidem. Do nepříjemné situace se tito lidé měli dostat poté, co se jejich loďka převrhla ve vodách Malého Dunaje. Na místo kvůli tomu letěl i vrtulník.

Tragédie na Slovensku. V potoce se utopilo malé dítě (4/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.