Poslední rozloučení s hercem Janem Schmidem: Parte odhalilo smutné detaily

[chooze:gallery;value:36107]

​S hercem Janem Schmidem, který se neochvějně vtiskl do podoby Studia Ypsilon, se veřejnost rozloučí ve čtvrtek 13. června. "S naším drahým zesnulým se rozloučíme ve čtvrtek dne 13. června 2024 ve 14 hodin ve velké obřadní síni krematoria v Praze - Strašnicích," oznámila rodina.

Parte, které na sociálních sítích sdílela Ypsilonka, odhalilo, kolik milovaných po sobě Schmid zanechal. "Jménem rodiny. Manželka Jana, syn s partnerkou Kuba a Vendula, dcera s manželem Jana a Petr, dcera s partnerem Markéta a Honza," rozloučili se příbuzní. Chybět bude i šesti vnoučatům, a dokonce jedné pravnučce.

[chooze:article;value:558632]

Za svůj život Schmid vystřídal mnoho rodinných rolí. "S bolestí v srdci oznamujeme všem příbuzným a známým, že nás navždy opustil náš milovaný manžel, tatínek, dědeček, pradědeček, bratr a strýc, pan profesor Jan Schmid. Zemřel v pondělí dne 3. června 2024 ve věku nedožitých 88 let," informovala rodina.

Celé parte doprovázel i dojemný verš a kresba hvězdy stoupající do nebe. "Když hvězdy planou tak vysoko nad námi a noci v branou kraj jdeme neznámý," vtiskli do parte příbuzní krásná slova. Studio Ypsilon k nim připojilo i několik dojemných fotografií umělce.

Zemřel oblíbený herec Jan Schmid. Zahrál si v desítkách českých filmů (6/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.