Poslední šance pro prince Harryho. Král určil podmínku k usmíření

Vztah mezi princem Harrym a králem Karlem je prý extrémně napjatý. Britský monarcha je ale ochotný se synem probrat, jak všechno napravit, zjistil portál Mirror.

Harryho v září čeká cesta do Německa, kde se uskuteční jeho sportovní akce Invictus Games pro zraněné či jinak nemocné vojáky a veterány. Zpátky to má vzít přes Londýn. Pokud se schůzka uskuteční, bude to první rozhovor Harryho a Karla z očí do očí od ledna, kdy vyšly princovy kontroverzní memoáry. Otce v nich osočil, že myslí jen na sebe.

Král se ale údajně bude se synem bavit pouze pod jednou podmínkou. "Svého syna velmi miluje, ale nesmírně ho ranilo to, co udělal. Vždy tu pro něj bude, ale za veřejnými slovními přestřelkami se musí udělat tlustá čára. Král dá velmi jasně najevo, že propírání soukromých rodinných záležitostí před celým světem musí odzvonit," tvrdí zdroj magazínu OK!

[chooze:article;value:517202]

Dvojice se viděla i na Karlově korunovaci v květnu, tam ale nebyl prostor k osobnímu setkání. Nepočítá se s tím, že by král za měsíc přijal i vévodkyni Meghan. Ta má přitom za Harrym do Düsseldorfu později také přijet a vracet se nejspíš budou společně.

Harry a Meghan se s královskou rodinou rozhádali v roce 2020. Po odstěhování do Ameriky příbuzné osočili z rasismu nebo šikany. Kromě princovy knihy jim k tomu posloužilo několik rozhovorů a několikadílný dokument.

Obliba Harryho a Meghan stále padá. Více než polovina Britů jim chce vzít tituly:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.