Potíže v dopravě kvůli velkým nehodám. Srážka na Mělnicku byla tragická

[chooze:gallery;value:31569]

​Záchranné složky v úterý ráno zasahovaly u nehod, které na některých místech výrazně blokovaly provoz.

Kvůli tragické srážce před osmou hodinou policisté zcela uzavřeli silnici I/16 u Mělnického Vtelna, kde se srazil nákladní vůz s osobním. Řidič osobního auta nepřežil.

"Pacient byl v autě zaklíněný a bohužel utrpěl zranění natolik závažná, že jim na místě podlehl. Lékař tak musel konstatovat smrt," sdělila mluvčí krajských záchranářů Monika Nováková.

Zhruba třicetiletá řidička nákladního vozu podstoupila orientační dechovou zkoušku na alkohol. "Její výsledek byl negativní," oznámila policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

[chooze:article;value:503584]

​Hromadná nehoda na dálnici D8

Téměř ve stejnou dobu se stala nehoda nedaleko Klíčan na Praze-východ. "V 7:42 jsme měli hlášenou srážku šesti vozidel na třetím kilometru dálnice D8 ve směru na Prahu. Nechali jsme zprůjezdněný jeden pravý jízdní pruh," uvedla k incidentu Suchánková.

Těsně po osmé hodině dodala, že na místo byly vyslány dvě sanity a lékař. "Záchranáři mají v péči dvě lehce zraněné ženy, po ošetření byla jedna nezletilá osoba převezena k dovyšetření do pražské Fakultní nemocnice Bulovka," upřesnila.

Záběry z místa nehody:

Srážka na dálnici D10

Další hromadnou nehodu vyšetřovali policisté na čtvrtém kilometru dálnice D10 ve směru na Prahu. "Došlo k nehodě sedmi osobních vozidel a jednoho autobusu," informovala Suchánková s tím, že přestože kolize vypadala hrozivě, nikdo se nezranil a podařilo se nechat průjezdný jeden jízdní pruh po nezpevněné krajnici. Řidiči navíc mohli využít i objízdné trasy.

[chooze:gallery;value:31572]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.