Potrat a neplodnost. Trnitá cesta moderátorky SuperStar k miminku

Moderátorka SuperStar Adela Vinczeová se mohla stát maminkou už v roce 2013. Osud jí ale rozdal nesprávné karty. O miminko tehdy přišla a dlouho se z toho vzpamatovávala. 

Byla to těžká zkouška, ze které ale sympatická blondýnka vyšla silnější. "Za celou tuto zkušenost jsem však byla v konečném důsledku vděčná i proto, že jsem dítě čekala s partnerem, se kterým jsem nakonec ani nebyla," řekla portálu Pluska.

V roce 2017 si vzala moderátora slovenských Televizních novin na TV Markíza a zkoušela s ním otěhotnět. Jenže se to dlouho nedařilo a otázky nejen blízkého okolí, ale i fanoušků neustávaly. Dvojice se proto rozhodla jít s pravdou ven.

[chooze:article;value:482752]

Vincze svou odvahou všechny šokoval. Veřejně přiznal, že je neplodný.

"Zdravý, mladý člověk – soudili podle prvního dojmu v rámci konverzace i náhodní lékaři. Proč tedy moje tělo produkuje třikrát méně spermií na milimetr, než je hraniční minimum podle Světové zdravotnické organizace? Proč je většina z nich morfologicky nevhodná k početí? Odpověď reprodukčních odborníků zněla: nevíme," napsal na facebook.

Rozhodli se pro adopci

Verdikt lékařů populárního zprávaře zdrtil. "Dva dny jsem z toho byl úplně vykolejený, zasáhlo mě to. Přiznám se, že jsem si i poplakal. Nebyl jsem smutný ze sebe, spíše jsem to vnímal jako zklamání pro Adel. Těšila se na děti a já jí je nedokážu dát," řekl kdysi Viktor Novému Času.

[chooze:article;value:410074]

Manželé se ale dokázali smířit s tím, že je v tomto směru štěstí nepotkalo. Uvažovali o umělém oplodnění, nakonec se však rozhodli pro adopci. Děťátko mají doma už měsíc. Zatím se tím ale nechlubí, ještě totiž nemají od úřadů všechna razítka. Prasklo to tento týden, když je před bratislavským bytem přistihli paparazzi.

"Nemůžeme o něm nic konkrétního prozradit. Museli jsme podepsat mlčenlivost, že nemůžeme prozradit jeho věk, jméno, pohlaví, ani odkud je. Je to v procesu, dítě nám ještě oficiálně není přiděleno, proto je to ještě velmi citlivé," vysvětlila Adela.

Připomeňte si vítěze zatím poslední SuperStar Adama Pavlovčina:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.