Potvrzeno: Konec nekonečných tahanic. Vignerová dostala Kolečka do chomoutu

Aneta Vignerová se 14. března stala pomyslnou vítězkou v "soutěži" o získání srdce Petra Kolečka. Podle informací deníku Blesk se ten den měli vzít na radnici v Praze. Spekulovalo se i o tom, že potřebné dokumenty tam vyřídili už den předtím. 

Veškeré spekulace ale modelka ve středu večer uvedla na pravou míru. "Někdy je v životě potřeba udělat nějaký razantní krok. Proč jsme ho s Petrem udělali, je jen naše věc," napsala Vignerová k fotce se snubními prsteny, z dřívějška už má pár snímky ze svatebního editorialu.

[chooze:gallery;value:30979]

​"Byli bychom radši, kdyby naše rozhodnutí zůstalo déle utajeno veřejnosti, protože jsme ho udělali pro nás dva a našeho syna, pro nikoho jiného, ale bohužel bulvární média dění mezi námi používají již delší dobu jako zdroj senzací, tak to prostě je. Jsou věci, které o tom všem každopádně víme jen my," pokračovala modelka. 

Svým fanouškům pak poděkovala za podporu a dodala, že věří, že ti, co ji sledují již dlouho, ji podpoří i nyní. "Všem ostatním přeji, aby se snažili najít více tolerance a lásky, tak jako se snažíme my dva s Petrem," uzavřela.

[chooze:article;value:463314]

Vignerová se ale zásnubním prstýnkem chlubila už dříve. Ukázala ho v uplynulých dnech v několika příbězích na instagramu. Oproti tomu Kolečko ukázal nový prsten v pondělním vysílání CNN Prima News. Nasadil ho ale na pravou ruku, možná kvůli zmatení diváků.

​Navíc nechala Vignerová jejich společného syna Jiřího poprvé na desetidenní hlídání svým rodičům v Havířově. Podle všeho tak chtěla mít dostatek prostoru na tajnou svatbu i následnou svatební cestu se svým mužem, kterého po dlouhém přetahování se s herečkou Denisou Nesvačilovou získala pro sebe. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Aneta Vignerova (@anetavignerova)

Bývalá miss Vignerová promluvila o svatbě s Petrem Kolečkem. Podívejte se na reportáž:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.