Pozdní příchod mu zachránil život. Letadlo se zřítilo, zahynuly desítky lidí

Neříká se nadarmo, že všechno zlé je k něčemu dobré. Své o tom ví i Adriano Assis, jehož neuvěřitelný příběh, který přinesla NDTV, je tohoto přísloví důkazem. Chybělo málo a muž byl cestujícím letu 2283, který v brazilském Sao Paulu skončil tragickou havárií.

Ke štěstí mu pomohla náhoda. Špatně se totiž podíval na odletovou tabuli a v domnění, že míří správně, se vydal k bráně. Dal si kávu a vyčkával, až se na obrazovce objeví jeho let. Když se tak ale delší dobu nedělo, zpozorněl.

[chooze:article;value:568217]

​Brzy si uvědomil, že se špatně podíval a čeká u úplně jiné odletové brány, než měl. I když se v rychlosti vydal na správné místo, bylo už pozdě. Nekompromisní zaměstnanci letiště ho ani přes nátlak na palubu letadla nepustili.

V té době ještě naštvaný Adriano neměl ani tušení, že právě utekl hrobníkovi z lopaty. Letadlo s 61 cestujícími na palubě totiž krátce po startu havarovalo, informovala agentura AP. "Hádal jsem se s nimi. Teď už vím, že mi zachránili život," citovala ho média. Zemřelo všech 61 lidí na palubě.

Horor na letišti v Turecku. Asi 200 turistů nechali čekat přes 24 hodin:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.