Pozor na nebezpečné kuřecí. Nejezte ho, vrátíme vám peníze, varuje řetězec

Společnost Makro Cash & Carry ČR s.r.o. v pondělí oznámila, že ze svých regálů stahuje výrobek značky Qualiko Kuře bez drobů mražené 1,2 kg. "Ve výrobku byl zjištěn překročený povolený limit na antibiotika (doxycyklín)," vysvětlila v tiskové zprávě vedoucí oddělení kvality Makra Petra Bártová.

Zákazníky, co maso již zakoupili, řetězec varuje. "Pokud jste uvedený výrobek zakoupili a máte jej stále k dispozici, prosíme vás, abyste jej nekonzumovali. Výrobek jste si mohli zakoupit v období od 20. ledna 2024 do 01. července 2024," upozornili zástupci Makra.

[chooze:article;value:553389]

V jakékoliv jeho pobočce je možné tento mražený výrobek vrátit. "V případě požadavku náhrady škody vám budou na základě prodejního dokladu a za vrácené výrobky vráceny peníze zpět. Výrobek můžete vracet do 31. července 2024," popsali postup zástupci řetězce. Pří ztrátě účtenky lidé mohou požádat obsluhu zákaznické recepce o výjimečné vystavení duplikátu dokladu.

Makro varovalo zároveň i své odběratele, kteří maso mohli zakoupit k dalšímu prodeji, aby jej z regálů stáhli. "Za způsobené nepříjemnosti se vám omlouváme a věříme, že naše spolupráce bude i nadále pokračovat k oboustranné spokojenosti," uzavřela vedoucí oddělení kvality.

Chovatele drůbeže i prasat ničí levnější konkurence ze zahraničí (4/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.