Pozornost se upřela k nové Miss World Pyszkové. Kuchařová vytáhla své trumfy

[chooze:gallery;value:32794]

​Bývalá Miss World Taťána Kuchařová své nástupkyni pořádně pogratulovala. Svěřila se, že její vítězství dokonce předpovídala. "Obrovská gratulace, Krystynko! Je to absolutní pecka! Jsem na Krystynu tak hrdá. Říkala jsem, že pokud ne tahle holka, tak už žádná. Jsem na tebe neskutečně hrdá a jsem dojatá. Konečně mám i českou parťačku," sdílela na instagramu Kuchařová.

Podle sledujících jí je pětadvacetiletá Pyzsková dokonce dost podobná. "Taky dlouhovlasá blondýnka, někoho mi to připomíná," podotknul jeden z mužů. Někteří z lidí si dokonce myslí, že na krásčině úspěchu má podíl právě Kuchařová. "Ty jsi neskutečně pomohla k výhře nové Miss World. Jsi bohyně a pomáháš všem," pochválil ji další z uživatelů na sociálních sítích.

[chooze:article;value:546030]

Kuchařová se rozhodla ukázat, že i ona je po 18 letech od výhry stále krásnou ženou, která ze světa dělá lepší místo. Na instagramu se pochlubila fotografiemi z konference, ale také pikantními snímky ve spodním prádle. "Jste a zůstanete nejkrásnější ženou na světě," objevil se kompliment na profilu bývalé miss.

Pod odvážnými fotografiemi si navíc pár lidí rýpnulo i do bývalého manžela Kuchařové Ondřeje Brzobohatého, který se s ní rozvedl. "Ondra musel být úplně slepý," podotkl jeden z fanoušků bývalé miss.

Miss World se stala Češka Krystyna Pyzsková. Podívejte se na video (3/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.