Pozvání od krále nestačí. Harry a Meghan dorazí na korunovaci jen pod jednou podmínkou

Princ Harry a jeho manželka Meghan vzbudili rozruch poté, co ve své dokumentární sérii osočili královskou rodinu z ne příliš hezkého chování. Jejich nelítostná vyjádření ale přijala královská rodina s veškerou ctí, a král Karel dokonce ani nezrušil jejich pozvání na květnovou korunovaci.

Zdálo by se tak, že tímto rozhodnutím Buckinghamského paláce je za celou situací udělána velká čára. Opak je ale pravdou. Pro Harryho a Meghan neskončilo zdaleka nic. Požadují totiž setkání s členy královské rodiny a zejména jejich omluvu.

Harry a Meghan si chtějí s rodinou údajně sednout a upozornit na problémy, píše deník Mirror. Požadují, aby rodina přiznala své špatné chování a uznala, že s nimi bylo nevhodně zacházeno. Má tak přijmout zodpovědnost za "bolest a škody", které kvůli ní pár prožil.

[chooze:article;value:479856]

​Blízký zdroj páru, který citoval deník The Times, uvedl, že dvojice požaduje, aby se schůzka uskutečnila ještě před korunovací. Diskutovat na ní chtějí o problémech, které vznesli ve svém dokumentu.

Pár se k tomuto požadavku uchýlil údajně poté, co se královnina bývalá dvorní dáma lady Susan Husseyová omluvila aktivistce Ngozi Fulaniové. Tu údajně šokovala otázka Husseyové, která se jí zeptala, odkud skutečně pochází. Husseyovou pravděpodobně zmátla aktivistky tmavá pleť.

Harry a Meghan teď chtějí takovou omluvu také. Údajně proto, že pro ně takové úsilí vynaložené nebylo. Husseyová a Fulaniová se totiž osobně sešly právě na takové schůzce, jakou pár požaduje. Podle zdroje blízkému Harryho a Meghan byl navíc pár rozrušen i tím, že královský palác na jejich mnohočetná nařčení vůbec nereagoval.

Meghan odhalila zákulisí v dalším rozhovoru (20/10/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.