Práce snů? Miliardáři hledají chůvu pro psy, nabízí pohádkový plat

Velmi originální inzerát zveřejnila americká miliardářská rodina, která žije v Londýně. Hledá psí chůvu, která bude poskytovat "péči a pozornost" dvěma větším psům.

Chůva na plný úvazek bude muset bydlet s rodinou v bohaté čtvrti Knightsbridge v centru Londýna. Možné jsou ovšem také výlety do zahraničí s mazlíčky, když bude rodina potřebovat vycestovat, píše britský web DailyMail.

Náplní práce má být například organizování schůzek s jinými psy, nákupy jídla, návštěvy veterináře a také je nutné vést podrobné záznamy o zdraví čtyřnohých členů rodiny. Dokonalý kandidát by měl podle inzerátu mít také dostatečné znalosti o výživě psů, aby mohl vytvořit "personalizovaný cvičební režim".

[chooze:article;value:507823]

​George Ralph-Dunn z náborové agentury Fairfax a Kensington, která jedná jménem rodiny, uvedl, že za toto vše rodina nabízí plat 127 000 dolarů (v přepočtu zhruba 2,75 milionu korun) ročně. Chůva by ovšem musela "všechno zahodit" a svůj soukromý život mít až na druhém místě. Na tom prvním má totiž být blaho psů. Od úspěšného kandidáta se prý také očekává, že zařídí "přísná bezpečnostní opatření", aby byli psi v bezpečí, uvedl web Mirror.

Ralph-Dunn řekl, že už mají přes 300 zájemců. "Každý je najednou psí chůva," řekl zaměstnanec náborové agentury. Dokonalý člověk by podle něj však neměl příliš vynikat, ale spíše splynout s davem. "Klienti jsou miliardáři, kteří hledají nejlepší služby ve své třídě, takže pokud jde o jejich psy, rádi za ně zaplatí. Toto je první taková funkce, kterou jsme nabídli," uvedl Ralph-Dunn.

"Nabízí šest týdnů dovolené ročně, ale pokud budou chtít zítra jet do Monaka, tak byste soukromým tryskáčem letěli s těmi psy taky," dodal s tím, že nemůže poskytnout žádné podrobnosti o psech nebo klientech. Doufá nicméně, že dokončí intenzivní nábor do konce měsíce.

Svět zná nejvyššího psa na světě. Rekordní výškou se zapsal do knihy rekordů (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.