Prahu ovládne pohádková hudba. Na oslavě 100 let Disney zazpívá i Bendig

České celebrity se shodují na tom, že na kouzelnou hudbu z pohádek studia Disney snad není starý vůbec nikdo. Zpěvák Jan Bendig na ní vyrůstal a teď se mu splnil sen. Některé z písní si totiž zazpívá v největší hale Česka. "Já miluju Krásku a zvíře, to si hrozně přeju zazpívat. Těch písniček, které miluju, je ale milion," řekl zpěvák.

Na Disney filmy se prý může koukat pořád dokola. "Určitě mezi mé nejoblíbenější patří Piráti z Karibiku. Ale nejvíc top je Toy Story, to můžu vidět stokrát a vždycky se rozbrečím. Jako malý jsem chtěl být Woody, na tom jsem vyrůstal," přiznal influencer.

[chooze:article;value:507378]

Koncert si prý užijí všichni, kdo dorazí. "I dospělí lidé se mohou vrátit do svých dětských časů, takže je to naprosto pro všechny generace, věk vůbec nikomu nebrání. Všichni si to mohou užít jako my na podiu," zmínil zpěvák.

"Kromě mě tam budou i zahraniční sólisté, z českých umělců si zazpívá Míša Tomešová. Zahraje tam také velký hollywoodský orchestr. Bude to skvělé, já už se na to hrozně těším. Dorazí celá naše rodina a že nás je," zasmál se Bendig. Chybět nebude ani muzikálová hvězda Monika Absolonová.

[chooze:article;value:510789]

Koncertem diváky provede moderátor Libor Bouček. "Já jsem vyrůstal na Kačeřích příbězích a pak jsem přeskočil na Chipa a Dalea. Později se ale objevili noví hrdinové a se synem už jsem viděl tak stokrát všechny díly Aut. Disney je kouzelné, přitahuje všechny lidi bez ohledu na to, kolik jim je," popsal Bouček.

Show by si proto nikdo neměl nechat ujít. "Disney100 koncert se uskuteční 16. října 2023 v O2 areně a bude se slavit jeho krásných 100 let," oznámil sympatický Bendig.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.