Přátelé se bojí o dabéra Pantůčka: Mluvil o zmizení z tohoto světa, řekl Zounar

[chooze:gallery;value:33151]

​Pantůček je známý hlavně svým hlasem, který propůjčil řadě herců, ale i animovaným postavám. Hrál však i ve filmech a divadlech. S Alešem Hámou působil před lety v divadelním studiu Háta v představení Světáci. "Tehdy jsem s ním měl moc pěkný vztah. V poslední době jsme však v kontaktu už moc nebyli," řekl redakci TN.cz moderátor.

"Vím ale, že řadu let měl psychické problémy. A někdy se i stalo, že takto zmizel, ale nikdy to proboha nebylo na tak dlouhou dobu, proto jsou z toho všichni takoví nesví a doufáme, že se to brzy nějak vyřeší a že se Zbyšek někde objeví," neztrácí naději Háma.

Pohřešovaný se podle policie ozval pouze svému synovi s tím, že bude cestovat. Od té doby má vypnutý telefon. Rodina tak nemá tušení, kde by se mohl dabér nacházet. "Jako myslivec znám lesy a přírodu okolo Mukařova (bydliště Pantůčka, pozn. red.) a tam je poměrně náročný terén. Vůbec nechci domýšlet, co by se mohlo stát," bojí se o kolegu Háma.

[chooze:article;value:521162]

​​​Mezi nejbližší přátele Pantůčka patří herec Martin Zounar. "Poslední dobou byl velmi unavený z celé situace, kterou s sebou nesl covid, práce a nemoci, začalo ho to strašně zmáhat. Po covidu se velice těžko vracel do práce, často jsme museli přezkušovat jeho role," řekl smutně redakci TN.cz.

Pantůček Zounarovi slíbil, že kdyby nastala situace, že by si chtěl jít někam odpočinout a na chvíli zmizet z tohoto světa, bude ho o tom informovat. Zounarovi se však jeho přítel neozval. "Nevím, kde je nebo co se vlastně stalo. Rád bych ho měl u sebe. Moc mě to mrzí," uzavřel.

Zmizel známý dabér Pantůček. Už devět dní o něm nikdo neslyšel (6/9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.