Pravda o rozchodu Ciny a Vančury: Herec prozradil, kdo z nich chtěl konec

[chooze:gallery;value:33560]

Divadelní herec Petr Vančura v neděli překvapil oznámením, že už netvoří pár s Honzou Cinou. "Tohle je můj coming out. Je tomu tak už rok. Jsem single. Oh, Gándhí. Tak si zkouším život v téhle nové tónině. Moc to neladí, ale je to intenzivní tak, jak to život umí. Nic zlého jsme si neudělali. Mám ho stále rád," svěřil se Vančura na sociálních sítích.

O pár hodin později na tuto zprávu reagoval i Jan Cina a sám poprvé promluvil o rozchodu. Naznačil, že právě on byl ten, který přišel s impulzem partnerskou cestu s Vančurou rozdělit. "Tahle fotka byla v mých představách vždy trochu jako adept na svatební oznámení a lup, je to rozchodové oznámení. Life is life. Před rokem a kus jsem pocítil a řekl nahlas sobě i Peťovi, že je konec," sdílel na instagramu Cina společný snímek s vysvětlením.

[chooze:article;value:522196]

Ani pro jednoho nebyl rozchod jednoduchý. "Od té doby je to jízda pro nás oba, stejně jako to byla jízda 16 společných let před tím. Teď se ale snažíme řídit každý sám. Přesto jsme a asi vždy budeme součástí toho druhého. Děkuju ti," vzkázal herec bývalému partnerovi.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený ? Jan Cina ? (@jancina_cz)

I Vančura se rozhodl dát fanouškům najevo, jak ho celá záležitost bolí. "Možná tímhle zas instagramově ožiju a shodím kus žalu z útesu, nebo ho dám piraňám, které mám mražené ve vaně," napsal na internetu. Dokonce složil i svéráznou píseň, kterou k příspěvku připojil. "Tohle je můj nový single. Nevím, jak to dám, jdu životem sám. Jsem single," zpívá herec v nahrávce.

 Patrik a Markéta Děrgelovi promluvili o dětech. Podívejte se na video (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.