Pravda o vztahu Meghan a Harryho. Manželé konečně řekli, co bude dál

[chooze:gallery;value:29853]

Meghan a Harry zveřejnili, že společně navážou spojení s charitativní organizací Equimundo, která se snaží zapojit muže a chlapce do boje za genderovou rovnost. "Údaje z roku 2023 ukazují, že muži se stále více zapojují do péče o děti a domácnost a rádi by v tom pokračovali ještě intenzivněji, ačkoliv je od toho odrazují hluboce zakořeněné sociální normy a nedostatek podpůrných politik a mocenských struktur," sdílel princ s manželkou na svých oficiálních stránkách Archewell.

Rozhodli se, že osvěta o rovnosti pohlaví se stane jednou z jejich priorit. "Výzkum považuje pečovatelskou práci za základní kámen společnosti a vyzývá k neustálému pokroku směrem k rovnosti žen a mužů. Zdůrazňuje také potřebu mediální reprezentace, která normalizuje role mužů v domácnosti," pokračovali.

[chooze:article;value:514417]

"Archewell Foundation je hrdá na to, že tento projekt podpořila, stejně jako pokračující práci společnosti Equimundo na prosazování rovnosti žen a mužů po celém světě," dodali manželé. Dali tím jasně najevo, že stále mají stejné cíle a rozhodně se nechystají se rozdělit.

Podle fanoušků je to dobrá cesta, věří, že právě podpora charitativních organizací by mohla údajné problémy páru vyřešit. "Je mi moc líto, že vidím prince Harryho a Meghan mířit k něčemu, co se zdá být rozvodem. Po všem, čím si prošli, můžeme jen doufat, že se jedná o fámy. Možná by zase měli strávit rok v zahraničí v Africe a spolupracovat s Harryho charitativními organizacemi a prostě to všechno hodit za hlavu," napsal podle britského listu Express jeden z fanoušků.

[chooze:article;value:512768]

"Doufám, že není pravda, že by se plánovali rozvést. Přál bych si, aby se méně zaměřovali na slávu a bohatství a našli štěstí hlavně ve své malé rodině a stali se normálními Američany," vzkázal jim další z jejich příznivců.

Rozchod Harryho a Meghan. Kamarád řekl, jak to mají (7/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.