Pravda o vztahu Meghan a Karla III.: Vymyslel pro ni drsnou přezdívku

[chooze:gallery;value:31022]

Vztahy mezi Meghan a královskou rodinou jsou v posledních letech na bodu mrazu. Ačkoliv se princ Harry po závažné diagnóze otce pokusil s příbuznými usmířit, Meghan se od Velké Británie držela dál a manžela nepodpořila.

S tchánem si přitom poměrně notovali. Karel III. pro ni kdysi vymyslel přezdívku, která podtrhovala některé její vlastnosti. "Karel III. o své snaše údajně hovořil jako o wolframu, to kvůli její tvrdosti a odolnosti," prozradila podle portálu Mirror autorka několika knih o královské rodině Katie Nichollová.

[chooze:article;value:543276]

Wolfram je totiž prvek, který vyniká svou extrémní pevností a který jde velmi těžko zlomit. Právě tak podle deníku Page Six z počátku vnímal Karel III. Meghan. Nečekal však, že vévodkyně bude královské rodině v budoucnu dělat takové potíže.

Přitom si spolu byli dříve blízcí, Karel III. ji dokonce v den svatby s Harrym vedl k oltáři. "Harryho táta je velmi okouzlující. Je pro mě jako můj tchán velmi důležitý, a tak jsem ho požádala, aby mě vedl uličkou, a on řekl ano," svěřila se v dokumentu o Sussexech Meghan. 

Plivnutí do tváře zesnulé královně Alžbětě II. Harry a Meghan šokovali (2/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.