Pravda o zdraví herečky Jany Hlaváčové. Její dcera prozradila detaily

Rodina s dlouholetou uměleckou historií nedá dopustit na vánoční tradice. Ty si Bára Munzarová převzala od svých rodičů, legendárních herců Luďka Munzara a Jany Hlaváčové. "Máme jednu nádhernou tradici. Vždycky jsme jezdili do Černošic, teď do Řevnic, kde se schází Bára Hrzánová s rodinou a Táňa Medvecká s rodinou a taková ta stará garda a zpívají se koledy," nastínila Munzarová.

Na milovaného tatínka a dědečka Luďka Munzara, který byl národem uznávaný herec a režisér, rodina stále vzpomíná. Na věčnost odešel téměř před čtyřmi lety. "Děda mě hodně vychovával, když jsem byla malá a rodiče byli často v divadle. Mám na něj nejvíc vzpomínek z dětství. Chybí mi moc," vzpomíná jeho vnučka Anna Dvořáková.

[chooze:article;value:385255]

​"Čím víc tady není ve fyzické podobě, tím víc ho cítíme kolem nás, obzvlášť v domě, který vlastníma rukama postavil. Myslím, že kromě toho, že byl vynikající herec a režisér, tak byl i pro celý národ takovým zástupcem morálky, pravdy a spravedlnosti. A to jsou slova, která se v dnešní době nenosí. Já jsem hrdá, že jsem jeho dcera," doplnila ji Munzarová.

O životní lásku Munzara, tedy herečku Janu Hlaváčovou, se celá rodina stará a žijí všichni pohromadě v multigenerační domácnosti. Zvěsti o jejím špatném zdravotním stavu rodina rázně odmítá. "Všechny nesmysly, že by tady probíhal parkinson a alzheimer, nejsou pravdivé, takže čas nezastavíme, ale naštěstí žádné velké zdravotní komplikace, takže všechno v pořádku," vysvětlila Munzarová.

[chooze:article;value:453275]

​Talent Bára podědila bezpochybně po svých rodičích. Hraní se teď už věnuje jen v takovém množství, jak je jí to příjemné. Po smrti tatínka se navíc dost zajímá i o psychickou pohodu. "Já jsem mimo svoji hereckou kariéru dala dohromady projekt, který mě moc těší a přináší mi pocit smysluplnosti. Projekt dohromady relaxačně-meditačního víkendu, kde se ženy zastaví, dají si vířivku a zjistí, jak se v životě vyrovnávat s různými třecími plochami," uzavřela.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.