Prázdniny jsou skoro u konce. Projekt Školákům od srdce chce pomoci 20 000 dětí

Projekt Školákům od srdce má pomoci k tomu, aby děti ze sociálně slabších rodin stály na stejné startovní čáře jako jejich spolužáci. Pomáhají i tváře TV Nova. "Do projektu jsem se chtěla zapojit proto, abychom mohli všem školákům dopřát pěkný začátek školního roku a aby měli všechno potřebné vybavení, které se jim bude hodit," řekla moderátorka počasí Anna Bábovská.

"Nám se za pomoci našich dárců podařilo v loňském roce vybrat 103 tisíc pomůcek pro 13 tisíc dětí z rodin ohrožených chudobou. Letos bychom toto číslo navýšili na 200 tisíc pomůcek pro 20 tisíc dětí," uvedla koordinátorka kampaně Kateřina Stibůrková.

[chooze:article;value:571376]

​A pomoci můžete i vy. Stačí nakoupit sešity, barvy, cvičky nebo třeba pastelky a za pokladnou je předat dobrovolníkům. Školní pomůcky je možné darovat ve všech 103 prodejnách T-Mobile od 31. srpna do 8. září, dále pak ve vybraných hypermarketech Tesco 31. srpna a 1. září od 10 do 18 hodin.

Seznam konkrétních prodejen najdete na webových stránkách projektu skolakumodsrdce.cz. "Letošní novinkou je možné připojit se on-line, prostřednictvím aplikace nebo QR kódu," uvedla mluvčí Tesca Iva Pavlousková.

Na webových stránkách projektu je možné přispět i na doučování a vzdělávací aktivity pro znevýhodněné děti.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.