Prázdný pohled a propadlé tváře. Štěpán Kozub sdílel snímek, jak na tom je

[chooze:gallery;value:34349]

​Na Nový rok se obrátil život ostravského komika Štěpána Kozuba vzhůru nohama. Myslel si totiž, že kvůli zdraví bude musit ukončit kariéru. "Na 1. 1. 2024 už asi nikdy nezapomenu. Nemám ve zvyku přidávat zde nějaké své vnitřní pochody nebo pocity, nicméně tento den je v mnohém zásadní," svěřil se bavič na sociálních sítích.

"Měl jsem hodně času přemýšlet, hodně času odpočívat. Tělo si řeklo STOP," popsal děsivé momenty v životě Kozub.​ S kariérou herec naštěstí nekončí, bude však muset radikálně změnit svůj režim a přístup ke svému tělu. 

[chooze:article;value:536236]

"Pomalu ho opět startuji do nových dnů. Teď už ovšem vím, že na to musím jít trošku jinak! Děkuji vám a přísahám, že už je to třetí a poslední příspěvek na toto téma! Jdeme na to!! Není čas ztrácet čas," oznámil komik sledujícím.

Podělil se s nimi o fotografii, jak se mu aktuálně daří. Za pár dní herec výrazně zhubl a je vidět, že mu stále není nejlépe. "Všechno chce svůj čas a čas je nejlepší lékař. Tělo vám vystavilo stopku, řeklo dost, zdraví máme jen jedno. Zkuste trošku ubrat plyn a myslete také na sebe, přeji vám z celého srdce zdraví, lásku, pohodu. Držte se," vzkázala mu jedna z fanynek.

Svým sledujícím dal herec však jasně najevo, že se k jejich zábavě hodlá brzy vrátit. "PS: Jo, a víte co znamená slovo 'Chravon'? Nic," připojil Kozub na závěr příspěvku osobitý vtípek.

Štěpán Kozub k nepoznání: Maskéři z něj udělali starce s přehazovačkou (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.