Pražský okruh ochromilo několik nehod. Tvoří se dlouhé kolony

Pět aut se srazilo ve středu ráno na Pražském okruhu ve směru na D1. "Nehoda se stala na úrovni Jinočan, provoz je v místě omezený. Policie se snaží zprovoznit alespoň jeden jízdní pruh," řekla TN.cz policejní mluvčí Eva Kropáčová. Na místo vyrazila posádka záchranářů. Jeden člověk se při nehodě zranil.

[chooze:article;value:539135]

​V místě se okamžitě začaly tvořit dlouhé kolony. "Řidiči by měli zvolit jinou trasu, kolony jsou opravdu dlouhé. Odstraňování nehody navíc ještě nějakou dobu potrvá," upřesnila mluvčí. "Je to absolutní peklo," popsal situaci jeden z řidičů, který zůstal stát v několikakilometrové koloně. 

Krátce na to se stala další nehoda, a to ve směru od Ruzyně, kde se střetlo osobní a nákladní auto. "Kolona na D5 ve směru do Prahy aktuálně začíná na 8. kilometru, kolona na D0 ve směru od Ruzyně začíná přibližně na 25. kilometru, ze směru od D1 začíná kolona na 14. kilometru," upřesnila policie na síti X.

Nehody na Pražském okruhu komplikují i městskou hromadnou dopravu. "Zpoždění linek ve směru do Prahy je 20-40 minut. Zpoždění se může přenášet i na spoje v opačném směru do Prahy," upozornila Pražská integrovaná doprava na svém webu. 

Komplikace jsou v ranních hodinách i na dálnici D5:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.