Moderní bydlení

Před hotelem na Floridě byl napaden bubeník Def Leppard

Deník The Guardian uvedl, že Allen, který přijel na Floridu, aby vystoupil v hotelu Seminole Hard Rock Hotel and Casino, byl napaden ve chvíli, kdy si před hotelem Four Seasons na pláži ve Fort Lauderdale dopřával cigaretu. Místní policie uvedla, že po útoku zatkla devatenáctiletého muže, nicméně motiv útoku zatím nezveřejnila.

Devětapadesátiletý Allen ve svém příspěvku na sociálních sítích uvedl, že je vděčný za veškerou podporu, které se mu od fanoušků dostalo. Uvedl také, že je rád, že jeho manželka Lauren nebyla v době incidentu s ním a že nyní pracují na zotavení na bezpečném místě.

[chooze:article;value:495037]

Podle policie se útočník schovával za sloupem před hotelem, zatímco Allen kouřil cigaretu. Muž se na Allena zničehonic rozběhl a srazil ho na zem. Policejní zpráva uvádí, že jej kolemjdoucí žena viděla padat a běžela mu na pomoc, načež muž napadl i ji.

Muž poté utekl do jiného hotelu a začal rozbíjet okna aut, dokud jej nezadrželi svědci a nepřijela policie. Byl zatčen a obviněn ze dvou případů ublížení na zdraví, čtyř případů trestného činu ublížení na zdraví a týrání starší nebo postižené dospělé osoby.

Allen přišel o levou ruku při nehodě v roce 1984.

[chooze:gallery;value:30879]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.