Moderní bydlení

Před O2 arenou jsou obří fronty. Fanoušci čekají dlouhé hodiny ve vedru na Scotta

Prahu čeká ve čtvrtek večer rapová událost roku. V O2 aréně vystoupí populární americký rapper Travis Scott. O velkém zájmu svědčí i to, že se koncert vyprodal jen pár minut po spuštění prodeje lístků.

Někteří lidé čekali před arénou už před osmou hodinou ráno. Fanoušci vzali útokem i stánek s merchem, a to ještě před jeho otevřením. Neodrazuje je ani vysoká cena. Ve 13:30 už fronta sahala až k nedalekému obchoďáku.

Krátce po třetí hodině odpoledne se dokonce objevila informace, že lidé se snaží koupit si lepší místo ve frontě, aby si merch mohli koupit. Za předběhnutí nabízí i čtyři tisíce korun.

[chooze:article;value:554965]

​Jedna fanynka přijela až se Slovenska. Cesta jí trvala asi sedm hodin. Další skupinka fanoušků si přinesla i vlastní plastové židle, aby při čekání nemuseli sedět na zemi. Je to jejich první koncert Travise Scotta. Nakoupili si i zásoby. "Vody máme asi deset litrů, protože tady hodláme sedět, než se to otevře," řekl jeden z nich. Teplota ve stínu dosahuje téměř 30 stupňů Celsia. 

Podělte se s námi o své zážitky z koncertu. Fotografie a videa můžete posílat na zpravy@nova.cz.

Travis Scott patří mezi nejznámější rappery současné populární hudby. Jen ve Spojených státech se prodalo 49 milionů jeho alb. Do České republiky přijede poprvé. Turné nese název UTOPIA – Circus Maximus World Tour a vztahuje se k jeho loňské desce s názvem UTOPIA, která bořila žebříčky a byla nejprodávanějším hiphopovým albem roku.

Podívejte se, jak fanoušci čekali před O2 arenou (18/7/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.