Před prvním obchodem Češi stáli dlouhé fronty. Primark teď otevře další pobočku

[chooze:gallery;value:34793]

​Novou pobočku otevře Primark v obchodním centru Metropole Zličín nejdříve letos v září a nejpozději o 12 měsíců později. Společnost to oznámila v tiskové zprávě.

Prodejna má být veliká asi 2 800 metrů čtverečních. Společnost slibuje, že vytvoří až 140 nových pracovních míst. Zároveň oznámila výstavbu sedmé prodejny v Polsku, a to v Bydhošti.

"Je to pro nás velmi významný den, protože oznamujeme ne jednu, ale hned dvě nové pobočky ve střední a východní Evropě. V roce 2024 uplyne pět let od otevření naší první prodejny v regionu, ve slovinské Lublani, a nyní jsme dosáhli milníku 12 prodejen na pěti trzích," prohlásil ředitel firmy pro střední a východní Evropu Maciej Podwojski.

[chooze:article;value:438043]

"Jsme rádi, že jako první obchodní centrum v Praze budeme moci nabídnout zákazníkům populární obchod Primark. Zájem této oblíbené značky o spolupráci s naším nákupním centrem jen podtrhuje rostoucí význam a atraktivitu Metropole Zličín," uvedl Martin Makovec ze společnosti Unibail-Rodamco-Westfield.

První obchod Primark v Česku otevřel v roce 2021. Fronty se před prodejnou tvořily už hodiny před otevřením. Stály v nich stovky lidí a vzhledem k vedrům je hasiči museli kropit vodou.

Stovky zákazníků přilákalo i otevření obchodu v Brně. Tak velký zájem jako na Václavském náměstí ale nebyl.

Otevření prvního Primarku v Česku (6/2021):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.