Překvapení v Ulici: Objevil se tam herec Hynek Čermák, manželce to zatajil

[chooze:gallery;value:34830]

​Kulatiny jsou pokaždé důvodem k oslavě, včetně různých překvapení pro oslavence. Nejinak tomu bylo také v případě třicátých narozenin Veroniky Čermák Mackové, kterou diváci a fanoušci seriálu Ulice znají jako Magdu Procházkovou.

Herečka je v ateliérech už jako doma, natáčí tam už přes pět let. A "uliční rodina" si ze sebe občas ráda vystřelí. Také nenechá bez povšimnutí narozeniny svých členů, zvláště když se jedná o kulatiny, takže se štáb pečlivě přichystal i na Veroniku.

[chooze:article;value:541702]

​Čermák Macková oslavila narozeniny minulý čtvrtek, kdy pro ni manžel Hynek Čermák tajně přichystal obrovskou oslavu s jejich kamarády a blízkými mimo Prahu. Hned následující den Veronika točila od rána v Ulici a netušila, že se oslavě a gratulacím nevyhne ani v ateliérech.

Zpočátku se mohlo zdát, že ji čeká běžný natáčecí den. Jenže štáb Ulice se domluvil s jejím mužem, že ji překvapí přímo na place během ostré klapky. Těsně před obědovou pauzou se totiž natáčení dalšího dílu Ulice poněkud zvrtlo.

[chooze:article;value:537503]

​Místo ředitelky Landové totiž do studovny vstoupil Veroničin manžel Čermák se slovy: "Lásko, neblbni už, jdeme domů, máš narozeniny." Veronika v první chvíli nevěřila svým očím, ale jakmile se objevili další gratulanti s dortem a kyticí, tak už jen přijímala úplně dojatá gratulace.

"V první chvíli jsem se lekla a říkala jsem si, co tomu asi řekne pan režisér," okomentovala manželovo překvapení Čermák Macková. "Vůbec jsem to nečekala, nenapadlo mě, že by se něco takového mohlo stát. Mám ráda překvapení a moc mě potěšilo, že mi Ulice takhle hromadně s mým mužem popřála, moc si toho vážím," uzavřela.

Hynek Čermák byl hostem pořadu TALK! Je i ve skutečnosti takový záporák? Podívejte se na rozhovor (11/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.