Překvapivé léto hvězd: Brožová na rybách, Kusnjerová kempuje v dodávce

Řada herců se už brzy bude opět věnovat především pracovním povinnostem. Většina seriálů totiž měla přes prázdniny pauzu a točit se začne zase každou chvilkou. Poslední prázdninové dny volna si tak například užívají herci Dana Morávková a Jan Čenský. Oba trávili léto velmi aktivně, a to na kole.

"Tak já jsem byla na soustředění s mým manželem, což je můj trenér, já jsem jediný cvičenec, my to takhle máme rozdělené. Za den jsme dali i 72 km na kole," svěřila se TV Nova herečka a moderátorka Dana Morávková. A stejné prázdninové plány měl i její kolega Jan Čenský. "Já jsem byl na kopci, na skalách a teď jsem byl na vodě a jedu ještě na kolo na kopce do Orlických hor, takže radost," řekl.

[chooze:article;value:518133]

​Představitel Prokopa ze seriálu Ulice, herec Ondřej Studénka, si léto užil s manželkou a dětmi. Vyrazili na několik společných výletů a byli i v zahraničí. "Léto jsme si náramně užili s rodinou, byli jsme v Itálii, v Krkonoších a ještě jedenkrát do Itálie pojedeme, takže zatím velká spokojenost," popsal své herecké prázdniny Ondřej.

Zatímco první půlku léta trávila herečka Anna Julie Slováčková odpočinkově u moře, v srpnu už ji dostihly pracovní povinnosti. A jak sama přiznává, je tomu ráda, z dlouhého volna bývá nervózní. "Já jsem si nechala červenec docela volno, takže jsem se snažila trošičku připravit na to, co mě čeká, ať už natáčení s Ordinací, divadla, tak dodělávání desky a křtu. Hrozně se na to těším. Nemám ráda, když mám dlouhodobě volno, a jsem radši, když něco dělám," popsala léto herečka.

Hanu Kusnjerovou můžete pravidelně vídat na obrazovkách televize Nova, během léta ji ale nepotkáte v ateliérech seriálu Zlaté labutě, ale v přírodě. Obráží Česko ve své dodávce. "Mám dodávku, ve které kempuju, a letos jsem si půjčila na tři týdny ještě stan na tu dodávku. Aby nás mohlo jezdit víc, aby se nás do toho auta a na auto vešlo víc. A tohle si užíváme maximálně. Takže já spíš jezdím po republice. Koupeme se v rybnících a lomech a máme takový prázdninový provoz," řekla sympatická herečka.

Léto v Česku tráví i Kateřina Brožová. Když zrovna neměla pracovní povinnosti, užívala si volno u vody. "Hodně času jsem trávila na Orlíku na rybách, měla jsem s sebou pejsky a bylo to fantastické, osvobozující a strašně se mi po tom stýská," svěřila se herečka, která zbytek léta jezdí napříč Českou republikou s divadelním představením Noc na Karlštejně, které sama produkuje.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.