Premiérka Itálie se rozešla s partnerem. Kvůli skupinovému sexu s kolegyní

[chooze:gallery;value:33622]

Dlouholetý vztah italské premiérky Giorgii Meloniové a jejího partnera Andrea Giambruna je u konce. Rozpad partnerského vztahu premiérky a televizního moderátora oznámila Meloniová v pátek ráno.

Důvodů pro rozchod mělo být několik, tím hlavním však jsou komentáře, které měl Giambruno ke svým kolegyním. Unikla totiž nahrávka, na které Giambruno ve studiu flirtuje s jednou z nich. A rozhodně přitom nešetřil nestydatými poznámkami.

Na nahrávce, která vznikla ve čtvrtek, lze slyšet moderátora, jak se ptá kolegyně, jestli je svobodná, nebo aspoň v otevřeném vztahu. Chlubil se také tím, že on svoji partnerku podvádí. "Všichni v Mediasetu (televize, pro kterou Giambruno pracuje, pozn. red.) to vědí. A ty to teď víš taky," řekl podle portálu BBC Giambruno.

[chooze:article;value:525955]

Několikrát se také zmínil o skupinovém sexu, který své kolegyni nabídl. "Přidáš se k naší skupině? Naší pracovní skupině?" ptal se Giambruno v kontextu, ze kterého bylo zřejmé, že "pracovní skupina" se schází čistě za účelem sexu.

Když jej jeho kolegové konfrontovali s jeho komentáři, Giambruno údajně neviděl na svých poznámkách nic špatného. "Co jsem řekl špatného? Vždyť se jen smějeme, jen žertujeme," hájil se moderátor.

Giambruno a Meloniová spolu byli od roku 2015. Mají sedmiletou dceru Ginevru. "Děkuji Andreovi za nádherné roky, které jsme spolu strávili, za potíže, které jsme překonali, a za to, že mi dal to nejdůležitější v mém životě: naši dceru Ginevru," napsala Meloniová na síti X.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.