Moderní bydlení

Přesně rok od návratu rakoviny, smutní Slováčková. Čas je teď klíčový

[chooze:gallery;value:32535]

"Je to rok, co jsem nastoupila znovu na léčbu. Rok, co chodím pořád a stále pravidelně na chemošky. Náročnej, únavnej. S často prospanými, probulenými, bolavými dny," oznámila Slováčková na instagramu. Popsala, že ač se mnohdy cítí na dně, ve většině případech jí pomáhá zpívání.

Byť byl pro zpěvačku tento rok obtížný, řadu věcí si prý uvědomila. "Byl taky naplněný tolika radostmi. Lidmi, který tak moc miluju. Viděla jsem za jeden rok víc míst než za celý život. Zpívala na tak krásných koncertech a akcích. Vlastně mám pocit, že jsem dokázala za ten rok žít víc než kdy jindy, a za to jsem šťastná," svěřila se dcera Patrasové. 

[chooze:article;value:577741]

Přesto je pro ni boj s nemocí těžký. "Věřte mi, že to není pr**l procházet si nějakou zdravotní patálií. Dávejte na sebe pozor a myslete prosím na své zdraví," vzkázala Anička sledujícím. 

Podle ní je při boji s rakovinou nejdůležitější věcí čas. "Většina z vás mě tu sleduje hlavně proto, že se s touhle mrchou taky potýkám a snažím se vám do hlavy vštěpovat, že čas je při tomhle onemocnění dost klíčová záležitost," dodala a poukázala na nutnost prevence a samovyšetření.

Třebaže je léčba náročná, zpěvačka stále doufá, že se jí podaří zákeřnou nemoc porazit. "Nedávno mi na mou plešku spadly tři oříšky, věřím na dobrý konce," dodala s nadějí Anička.

Anna Slováčková o tajemném příteli. Ukáže ho, až ji požádá o ruku (7/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.