Při hromadné bitce v centru Prahy padlo šest výstřelů. Policie údajného střelce dopadla

​Hromadná rvačka v centru Prahy se málem změnila v masakr. "V pátek v noci, krátce před jednou hodinou ranní, došlo před jedním klubem v ulici Masná v Praze 1 k hromadné bitce. Celá situace vygradovala ve chvíli, kdy jeden z agresorů vytáhl krátkou střelnou zbraň, ze které nejméně šestkrát vystřelil proti vchodovým dveřím do klubu," popsal nebezpečnou situaci mluvčí pražské policie Richard Hrdina.

Střely naštěstí nikoho nezabily. "Jeden výstřel zasáhl neznámého muže do nohy, ten však doposud nevyhledal lékařské ošetření. Ostatní střely skončily v okolních objektech," tvrdí dále policie.

[chooze:article;value:519476]

Kriminalistům se následně podařilo zajistit záznamy z kamer, které rvačku zachytily. Kromě skupinky výtržníků jsou na ní vidět také vyhazovači z tamních klubů, kteří se do potyčky zapojili, a také muž se zbraní. Ten prý ale nestřílel.

https://twitter.com/PolicieCZ/status/1695209360136278478

"Kriminalistům se podařilo podezřelého muže vypátrat. Tento muž byl zadržen, ale při výslechu bylo zjištěno, že na místě nestřílel. Během několika málo hodin se podařilo ztotožnit druhého podezřelého, kterého během několika málo chvil zadrželi," řekl v pátek v noci pro Aktu.cz Hrdina. 

"Zadržený muž se k činu doznal. Kriminalisté však stále pátrají po jeho zbrani," dodal policejní mluvčí.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.