Při vážné nehodě u Plzně se zranilo šest lidí. Malé dítě je v kritickém stavu

[chooze:gallery;value:35335]

"Vážná dopravní nehoda dvou osobních automobilů na silnici mezi Spáleným Poříčím a Nezvěsticemi u obce Vlkov," oznámila mluvčí záchranářů Mária Svobodová. Podle svědků řidič BMW, který jel na Vlkov, asi usnul, vjel do protisměru a narazil do audi, informoval web Krimi-Plzeň

"Záchranáři událost řešili v režimu hromadného postižení osob, na místě tedy zasahovalo celkem pět našich vozů. Nacházelo se zde šest zraněných osob včetně jednoho dítěte," dodala Svobodová.

[chooze:article;value:548691]

Čtyři muži středního věku jsou po nehodě středně těžce zranění a při vědomí je záchranáři převezli do nemocnice v Lochotíně. Žena ve středním věku skončila v nemocnici s lehkými zraněními.

"U dítěte cca pět let se záchranářům povedlo po kardio-pulmonální resuscitaci obnovit životní funkce, v kritickém stavu transportováno na emergency FN-Lochotín," uvedla mluvčí záchranářů.

Další nehoda

Dvě auta se předtím srazila i v Losiné u Plzně. "Došlo k dopravní nehodě na silnici č. I/20. Řidič vozidla Škoda Rapid, ročník 1949, jel ve směru jízdy do obce Losiná, kdy podle dosud zjištěných informací přejel z důvodu náhlé zdravotní indispozice do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozidlem Peugeot. To se dále odrazilo a narazilo do oplocení jednoho z pozemků," sdělila policejní mluvčí Iva Vršecká.

[chooze:article;value:548864]

Ve škodovce jela i 73letá spolujezdkyně. V peugeotu jela 41letá řidička s pětiletým dítětem. Všichni tři jsou lehce zranění, řidič škodovky skončil v nemocnici se středně těžkými zraněními.

Tragická nehoda v Plzni. Muže na přechodu srazil autobus, na místě zemřel:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.