Přichází emotivní úplněk v Raku. Čeká vás nový začátek

Prosincový úplněk ve znamení Raka bude mít velkou sílu, jak pro TN.cz prozradila astroložka a numeroložka Hana Černá. Říká se mu úplněk dlouhých nocí nebo studený Měsíc. "Tento úplněk bude hodně spjatý s rodinou. Období je vhodné pro společně strávený čas s blízkými. Posílí se tím citové vazby," řekla Černá. 

Rak má prý silnou intuici a dobrou paměť. "Půjde o emocionální úplněk, kdy v popředí budou city, láska a rodina. Ale může se projevit i přecitlivělost a rychlé střídání nálad. Mohou se sice objevit partnerské nebo rodinné problémy, ale také se mohou různé rodinné spory urovnat. Je to den vhodný pro usmíření a vyjasnění problému," podotkla astroložka. 

Měli byste si podle ní dávat pozor na na vyřčená slova. "Rak nezapomíná na křivdu a ponížení. Můžete tento den ale využít k vyznání lásky, ocenění partnera, dětí a blízkých. Je to i příhodná doba pro otěhotnění, zařizování domova nebo pro hledání a koupi nového bydlení. A důležitý bude pozitivní tělesný kontakt," doplnila.

[chooze:article;value:533800]

Zdraví

Po zdravotní stránce úplněk bude podle ní ovlivňovat sliznice, žaludek, žluč a zažívání. "Také jsou ohroženy ledviny a močový měchýř. Lidem se mohou zhoršit revmatické problémy. Více však v období úplňku budou ohrožené ženy, protože úplněk bude mít vliv i na vaječníky. Pozor tedy i na prochladnutí," upozornila Černá.

"Pro vnitřní klid a optimismus Raků je nejlepší denní smích po velkých dávkách. To je nejlepší lék. Žádné jiné znamení nemá takovou schopnost na sebe nechat působit negativní myšlenky jako Raci. To se potom odráží na zdraví," varuje.

Numerologie

Po stránce numerologické bude den pod číslem jedna. "Budeme mít celkově více energie a budeme zvládat víc věcí. To, co nám v předešlých dnech nešlo, můžeme vyřešit. Den přeje úřednímu jednání, řešení sporů. Využijte období k tomu," doporučila numeroložka.

[chooze:article;value:532726]

​Úplněk podle ní označuje nový začátek, který vám může významně ovlivnit život. "Může přinést nová setkání, navázání nových kontaktů i změnu bydliště. Den napomáhá k dosažení úspěchů a přeje i umělecké činnosti. Den je vhodný pro cestování, návštěvy příbuzných a jiných blízkých," doplnila.

Jídelníček

Na úplněk by lidé měli jíst lehká jídla. "Příliš nekořeňte a omezte i sůl. Vynechejte, nebo omezte čerstvé pečivo a sladkosti. Vhodná je v tento den rýže, dopřejte si hojně zeleninu, ryby i mořské plody. Rak hůře snáší těžké potraviny jako třeba houby, tučné maso i vysokoprocentní mléčné výrobky," zmínila Černá s tím, že těmto potravinám by se lidé měli vyhnout.

"Alkohol působí v tuto dobu mimořádně silně. Raději pijte jen málo kvalitního alkoholu, nebo žádný. Dodržujte pitný režim. Vhodný je i půst, kterým pročistíme tělo od nežádoucích a škodlivých látek, zvláště po vánočních oslavách," uzavřela.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.