Přichází intenzivní úplněk v Beranu. Vyhněte se zásadním rozhodnutím

Zářijový úplněk, kdy je Měsíc ve znamení Berana a Slunce ve znamení Vah, bude nejsilněji působit na lidi narozené v těchto znameních. "Budeme více přemýšlet, co musíme zlepšit a kam se dál posunout. Je to doba vhodná na zbavování se zlozvyků. Svou pozornost byste měli věnovat snům, které by měly mít zvláštní význam," nastínila astroložka a numeroložka Hana Černá.

Naopak ale nedoporučuje dělat zásadní životní rozhodnutí, protože v období úplňku jsou lidé více ovlivněni emocemi. "O tomto úplňku ve znamení Berana, který je aktivní, energický, rychlý a odvážný, se bude víc projevovat tvrdohlavost a nepozornost. Hrozí nebezpečí hádek a sporů," upozornila Černá. 

[chooze:article;value:523085]

​Den úplňku nás podle ní může tlačit k rychlým akcím i rozhodnutím, důležité je zůstat v klidu. "Ale nenechte se vyprovokovat, dejte si čas na rozmyšlení. Období úplňku není vhodné na zásadní rozhodnutí, ovlivní vás pudy, emoce a později byste toho mohli litovat. Pokuste se zpomalit a být více v klidu," poradila astroložka s tím, že hlavní je se nestresovat a chopit se příležitostí. 

Numerologie

Po stránce numerologické je den pod číslem 9. "Pozor však na přecitlivělost. Den je vhodný pro dokončení určitých úkolů, práce a projektů. Je to den vhodný pro studium, také pro lásku, zasnoubení a cestování. Měli bychom se zaměřit na zdraví, dopřát si odpočinek a relaxaci. Snažte se odpustit staré křivdy. Není vhodné začínat nové projekty a práci," poradila.

[chooze:article;value:520305]

Zdraví

Ve zdraví je nejvíce ovlivněná oblast hlavy. "Někoho mohou začít bolet zuby, jiní zase mohou mít problémy s poruchou rovnováhy, bolestí hlavy, zánětem uší, rýmou či zánětem vedlejších dutin. Mohou nás více pálit oči, není vhodné to přehánět se sledováním počítače nebo televize. Je ovlivněná i psychika, můžeme být více nervózní a podráždění," řekla.

Dávejte si pozor na prochladnutí, radí astroložka. Podle ní se mohou objevit i záněty močových cest. "Budou více ohrožené svaly. Zesílí se problémy se spánkem, budeme mít více energie a nebude tak velká potřebu spánku," doplnila Černá. 

Jídelníček

Doba úplňku je vhodná pro držení půstu a detoxikaci, z těla se vyplaví škodlivé látky. "Vhodné je také udělat si ovocný či zeleninový den, nebo aspoň vynechte alkohol, bílou mouku a cukr. Hlavně dodržujte pitný režim. Ve dnech ve znamení Berana půjde vše snáz, protože Berani mají mnoho energie a dobře spalují kalorie," popsala astroložka.

Tento úplněk je vhodný pro začátek změny stravovacích návyků. "Citrusy posílí imunitu, která bude potřebná pro nadcházející období. Vhodné jsou ryby, drůbež, zejména krůta. Je vhodné celozrnné pečivo a dostatek vlákniny," uzavřela Černá.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.