Primark otevře další prodejnu dříve, než se čekalo. Zveřejnil přesné datum

Primark původně sliboval novou prodejnu na konci roku, nyní se ale ukázalo, že přijde dříve, než se očekávalo. Podle informací na webu řetězce totiž otevře 6. listopadu.

"Zájemci se mohou těšit na podstatné rozšíření nabídky," avizoval před časem Martin Makovec, ředitel operací a investic společnosti Unibail-Rodamco-Westfield.

[chooze:article;value:577043]

Provoz první pražské prodejny zahájila společnost na Václavském náměstí v létě 2021. Před obchodem se tenkrát stály dlouhé fronty. V roce 2022 se pak dočkali také v Brně v nákupním centru Olympia. ​

"V roce 2024 uplyne pět let od otevření naší první prodejny v regionu, ve slovinské Lublani, a nyní jsme dosáhli milníku 12 prodejen na pěti trzích. Za tuto dobu jsme se od našich zákazníků hodně naučili a nadále tvrdě pracujeme na tom, abychom jim poskytovali skvělý zážitek z nakupování, kterým je Primark známý po celém světě. Naše pokračující investice v regionu dokazují náš závazek rozšiřovat naši přítomnost a naplňovat naše poslání nabízet zákazníkům udržitelnější módu za dostupné ceny," řekl Maciej Podwojski, ředitel společnosti Primark pro střední a východní Evropu.

Podívejte se, jak to vypadalo v den, kdy se otevíral Primark na Václavském náměstí (6/2021):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.