Princ George po boku Williama strhl pozornost. Jsou jako dvojníci, žasnou lidé

Stejné obleky i sladěné pruhované kravaty. Kromě zápasů a branek poutala pozornost diváků během sobotního utkání fotbalových týmů Manchester United a Manchester City lóže, kde seděli princ William s nejstarším ze svých potomků. Desetiletý George podobu se svým otcem nezapře, upozorňuje deník Independent.

Malý gentleman si po vzoru Williama po zápase dokonce vyměnil pár slov s manažerem Manchesteru City Pepem Guardiolou a potřásl si také rukou s hlavním trenérem klubu Manchester United Erikem ten Hagem. 

A nejen fotbaloví fanoušci na vybrané chování George zareagovali. "Malý princ na mě dnes udělal velký dojem. Na to, že je mu teprve deset let, je tak vyspělý, vyrovnaný a disciplinovaný. Princ William a jeho krásná žena si zaslouží velké uznání za to, že vychovali úžasného chlapečka," napsali obdivně lidé na sociální síti.

[chooze:article;value:556895]

​Další uživatelka upozornila, že George nejen jako by svému otci z oka vypadl, ale mají i stejná gesta. "Princ George a usměvavý princ William dnes ve Wembley. Stojí úplně stejně," připomněla.

Oba členové královské rodiny po vítězství Manchesteru United 2:1 výkonům hráčů tleskali. Princ William je přitom věrným fanouškem Aston Villy, připomněl hellomagazine.

Ani to ale nezabránilo Georgeovi, aby projevil radost a nadšení při setkání s hráčem Manchesteru Ciny Jackem Grealishem. "Jack Grealish a jeho největší fanoušek, princ George. Ten jeho sladký úsměv!" připomněla další sledující.

Po zápase princ William předal vítězi pohár. Následník britského trůnu je totiž prezidentem anglické Fotbalové asociace, v roce 2006 tuto funkci převzal od vévody z Yorku. FA Cup je nejstarší fotbalová klubová soutěž na světě.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.