Princ George poprvé od diagnózy Kate na veřejnosti. Po boku otce byl plný emocí

[chooze:gallery;value:28909]

Od chvíle, co princezna Kate přiznala, že bojuje s rakovinou, se dveře Kensingtonského paláce zavřely. O to větším překvapením bylo, když se ve čtvrtek na veřejnosti objevil nejen princ William, ale i desetiletý princ George. Podle deníku Mirror si společně vyrazili na fotbal.

Na jejich tvářích bylo vidět, jak si užívají večer. Bujaře fandili týmu Aston Villa FC a vzhledem k tomu, že jde o Williamův oblíbený klub, tak ani jeden neskrýval emoce. Podle deníku The Sun měl William dokonce prozradit novinářům, že i George je velkým fanouškem. "Ach, ano, miluje to," řekl.

[chooze:article;value:550419]

Desetiletý princ George se na veřejnosti objevil poprvé od doby, co princezna Kate 22. března oznámila, že trpí rakovinou. "Musela jsem se zotavit z náročné operace, abych se mohla začít léčit. Ale hlavně nám trvalo, než jsme všechno vysvětlili Georgeovi, Charlotte a Louisovi způsobem, který byl pro ně vhodný. Musela jsem je ujistit, že budu v pořádku," sdělila tehdy.

"Doufám, že pochopíte, že jako rodina teď potřebujeme čas, prostor a soukromí, abych mohla dokončit léčbu. Moje práce mi vždy přinášela hluboký pocit radosti a těším se, až se vrátím. Zatím se ale musím soustředit na své uzdravení," dodala princezna.

Princezna Kate vede jako nejoblíbenější člen královské rodiny:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.