Princ George překvapil rodiče. Vybral si sport, který zvládají jen ti nejsilnější

[chooze:gallery;value:28909]

Princ a princezna z Walesu jsou velmi sportovně založení. Není proto divu, že kladný vztah k pohybu mají i jejich děti. Jejich nejstarší syn princ George jim teď ale vyrazil dech. Ve škole se totiž podle deníku Mirror pustil do disciplíny, kterou zvládají jen ti nejsilnější.

V Lambrook School ve Windsoru, kterou princ George navštěvuje, nabízí širokou škálu sportů. Malý následník trůnu si už vyzkoušel fotbal i rugby a nově se pustil i do triatlonu. Sport, který kombinuje plavání, běh a cyklistiku, si prý skutečně oblíbil.

[chooze:article;value:528807]

Sportovní nadšení sdílí i jeho sourozenci. Kate nedávno šokovala tím, když prozradila, že se svou dcerou, teprve osmiletou princeznou Charlotte, hrají nohejbal. Po vzoru svého staršího bratra si dívenka oblíbila rugby i fotbal.

Kromě toho od malička miluje tanec a gymnastiku. "Tráví většinu času hlavou dolů," zavtipkovala podle deníku Express před nedávnem Kate o své dceři. Ta sama před časem sdělila, že právě gymnastika je jejím oblíbeným sportem.

Do sportu je zapálený i malý Louis. Nejmladší z dětí Kate a Williama si kromě fotbalu a rugby zamiloval prý i tenis. Kromě toho je podle Kate ve věku, kdy rád běhá. Stejně jako jeho starší sourozenci je prý velmi soutěživý.

Královská rodina se sešla na balkoně Buckinghamského paláce. Společně mávali lidu (05/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.