Princ George si oblíbil tvrdý sport. Výběrem překvapil i Kate s Williamem

[chooze:gallery;value:33640]

​Když se princ William setkal s britskou sportovkyní Non Stanfordovou, aby jí na hradě Windsor udělil Řád britského impéria za úspěchy v triatlonu, pochlubil se jí, že i jeho nejstarší syn George právě tomuto náročnému sportu propadl.

"Začal mi povídat, jak George dělá triatlon ve škole," svěřila se podle portálu Mirror sportovkyně. Baví ho prý zkoušet různé vychytávky. "Pro prince Williama navíc pracuje muž, který dříve triatlon dělal, a teď Georgovi dává ohledně triatlonu různé tipy. Například, aby si dával do sportovních bot tělový pudr," popsala podle The Sun Stanfordová.

[chooze:article;value:576717]

George se prý těchto rad nemůže nabažit. "Hned se o tip s pudrem podělil i s dalšími spolužáky a nemůžou si to prý vynachválit," zasmála se mistryně v triatlonu princovu nadšení. "Následně se mě princ William zeptal, co si myslím o budoucnosti triatlonu a nových talentech, byl to opravdu hezký pokec," dodala sportovkyně.

Ačkoliv si William s Kate uvědomují náročnost triatlonu, jsou rádi, že má George kladný vztah ke sportu. Před časem je ale syn prý trochu potrápil. Dostal se totiž do věku, kdy si zamiloval hraní videoher, což se jeho rodiče rozhodli omezit.

Harry a Meghan reagují arogantně. Kate s Williamem takoví nejsou (10/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.