Princ George slaví 10. narozeniny. Kate sdílela fotku, kde vypadá jako William

[chooze:gallery;value:28909]

Princi Georgeovi je 10 let. Při té příležitosti mu na sociálních sítích popřáli i jeho rodiče. "Dnes už 10! Přejeme princi Georgeovi všechno nejlepší," napsali Kate s Williamem na svůj oficiální instagram a sdíleli krásnou fotografii, na které mladý princ sedí na schodech s úsměvem od ucha k uchu. Snímek pořídila fotografka Millie Pilkingtonová, která rodinu fotila již poněkolikáté.

Lidé si okamžitě všimli, jak se princ stále více a více podobá svému otci Williamovi. "Vypadá tak vyspěle a tak moc jako jeho otec. Krásné 10. narozeniny, princi Georgi. Přeji vám všechno nejlepší a doufám, že si dnešní den užijete a prožijete naprosto báječný rok. Všichni vás milujeme," napsal jeden z lidí na sociálních sítích.

[chooze:article;value:513436]

Mnozí s ním souhlasili. "Všechno nejlepší, princi Georgi! Vypadá tak moc jako jeho otec," popřál princi další fanoušek. Mnoho příznivců královské rodiny se shodlo na tom, že se z prince stává opravdu pohledný mladík.

"10. narozeniny tohoto krásného mladého muže. Nemůžu uvěřit, že jste měli své první dítě už před celou dekádou," vzkázal princi a princezně jeden z jejich mnoha fanoušků.

Princ George to na korunovaci svého dědečka pořádně rozjel. Podívejte se na video (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.