Princ George slaví 11. narozeniny. Fanoušky jeho nová fotografie šokovala

[chooze:gallery;value:28909]

Britská královská rodina zažívá velký den. Princ George, nejstarší potomek prince Williama a princezny Kate, slaví už 11. narozeniny. A jak už bývá tradicí, při té příležitosti jeho rodiče na sociální síti zveřejnili jeho novou fotografii.

"Přejeme princi Georgovi jen to nejlepší k 11. narozeninám," připsali k černobílému snímku, který vyfotila princezna Kate. A fanoušci královské rodiny se nestíhají divit, jak moc se George podobá princi Williamovi.

"Je přesnou kopií svého otce, opravdu. A jak je možné, že už je mu 11?" zněl jeden z komentářů pod fotografií. "Je neskutečné, jak moc se princ George podobá svému tatíkovi," přidal se další z příznivců královské rodiny. "Je to pohledný mladý muž. Catherine a Williame, opravdu se vám povedl," napsala jedna z fanynek.

[chooze:article;value:564901]

Zajímavé je, že princezna Kate měla pro svého staršího syna původně prý vybrané úplně jiné jméno, píše web Daily Express. Údajně si velmi přála, aby se jmenoval Alexander. Nakonec ale manželé pro miminko vybrali jméno George, a to jako poctu pro Williamova pradědečka krále Jiřího VI.

Jméno Alexander zvolili alespoň jako prostřední. Celé princovo jméno tak zní George Alexander Louis.  

Princezna Kate se znovu objevila na veřejnosti. Fandila na tenisovém Wimbledonu: 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.