Princ George už není malý chlapec. Na korunovaci bude mít důležitý úkol

[chooze:gallery;value:31149]

​Nejstarší syn Williama a Kate už za pár měsíců oslaví desáté narozeniny. Ještě před prvním kulatým výročím ale podle deníku Mirror stihne princ George zastat velkou roli při korunovaci krále Karla III.

Během ceremoniálu totiž bude mít meč, který má velkou symbolickou hodnotu. Tím se totiž stává jedním z ochránců krále. Tradice říká, že nového panovníka má během korunovace chránit před nájezdy.

Mnoho fanoušků si v posledních měsících všimlo, že z malého princátka roste mladý muž. Nejen, že se na oficiálních akcích chová vždy tak, jak se k jeho královskému titulu sluší a patří, ale navíc výrazně vyrostl.

[chooze:article;value:499015]

​Fanoušci mohli prince George sledovat během velikonoční bohoslužby na hradě Windsor a podle deníku OK! tomu nemohli uvěřit. "George tak vyrostl! Nemohu uvěřit, že mu bude deset!" napsal jeden z fanoušků na sociálních sítích.

Další dokonce přirovnávali prince George k bratrovi i otci zemřelé princezny Diany. "Princ George je vysoký, solidně vypadající chlapec, což byli i Spencerovi!" napsal fanoušek.

Má ale po kom být vysoký. Jeho otec, princ William, měří přibližně 190 centimetrů a matka, princezna Kate, 175 centimetrů. Devítiletý George tak očividně zdědil výšku po svých rodičích.

Jak se fotí princátka George, Charlotte a Louis? Podle královského fotografa na ně platí jeden trik:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.