Princ Harry chce prý zpátky do Británie. Bránit mu v tom má jeden člověk

[chooze:gallery;value:31052]

​Nepříjemnou potupu tento měsíc zažil princ Harry během návštěvy Velké Británie. Zakázali mu totiž pobyt na hradě Windsor, kde chtěl strávit noc. Buckinghamský palác mu vzkázal, že své návštěvy musí hlásit předem.

Harry chtěl údajně na hradě přespat jednu noc, aby mohl další den ráno navštívit hrob své babičky královny Alžběty II. Okamžitě jej však odmítli s tím, že už tam pro něj nemají místo. Noc tak musel strávit v hotelu, protože o původní domov Frogmore Cottage nedávno Harry a Meghan přišli. 

Tato událost podle deníku The Mirror Harryho donutila přemýšlet o možnosti zařídit si ve Spojeném království "domovskou základnu". Podle zdroje z okolí páru by Harry chtěl mít možnost někde bydlet během pobytů ve Velké Británii. "Má tam práci, kterou je potřeba udělat. Ať už jde o charitu, nebo by se v budoucnu mohly naskytnout i příležitosti k delším pobytům," naznačil zdroj Harryho plány.

[chooze:article;value:523858]

​Tuto možnost ale prý blokuje bývalá herečka Meghan Markleová, která se postavila jasně proti jakémukoliv návratu do Británie. "Zdá se, že se Meghan rozhodla, že návrat není to, co by chtěla, přestože Harry ano. Mít základnu ve své rodné zemi ho navzdory všemu, co se stalo, láká," dodal zdroj.

Při další návštěvě své vlasti tak bude Harry nejspíš znovu muset využít hotel nebo své přátele. Meghan se osobně ve Velké Británii od tzv. megxitu objevuje jen velmi zřídka. Naposledy to bylo na loňském pohřbu královny Alžběty II. Například na letošní korunovaci nového krále Karla III. nedorazila. Byl to přitom právě tchán, kdo ji v roce 2018 vedl k oltáři, když se nepohodla s vlastním otcem. 

Meghan a Harry chtějí koupit další vilu v Americe. Podívejte se na ni:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.